По-голямата част от средствата за лечението на Йордан от Димитровград вече са събрани

5027.21 лв. е събраната сума от дарителската акция в подкрепа на Йордан Петков, който от години се бори с тежки здравословни проблеми. 3232.71 лв. са постъпленията от дарителските кутии в „Неохим“ АД, 194.50 лв. са от тези в агенцията за недвижими имоти „Колев консулт“ и 1600 лв. са преведени по банковата сметка.

Йордан Петков благодари на всеки един дарител, отделил от личните си средства, за да подпомогне благородната кауза! За съжаление, сумата не е достатъчна да се извърши лечение за стимулиране на зрителните нерви и да се спаси зрението на Йордан. В следствие на редица животоспасяващи операции, след поставена диагноза „Хидроцефалия“, мъжът е с увредено зрение и единствената надежда отново да вижда света в цялата му прелест, е скъпоструващо лечение в Берлин. За него обаче са необходими 4513 евро или малко над 8800 лв.

На Коледа се случват чудеса. Организаторите на благотворителната акция вярват, че в навечерието на този голям християнски празник, има още хора, които искат да помогнат да Йордан. Затова призовават да отворим сърцата си и да бъдем състрадателни към болката му.

Тези от Вас, които имат желание да направят дарение, могат да го направят в:

Банковата сметка е в УниКредит Булбанк:

IBAN: BG75UNCR 70001523769295

Валута BGN

Клон 457

BIC (SWIFT) UNCRBGSF

Йордан Симеонов Петков

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини