Кокаиновият скандал: Смартфонът Escobar Fold 1 не е желан на CES 2020 (видео)

Преди малко повече от един месец се появи информация, че Роберто Ескобар, братът на знаменития колумбийски наркобарон Пабло Ескобар, представи издръжливия сгъваем смартфон с гъвкав екран Escobar Fold 1.

А тази седмица стана известно, че организаторите на изложението са решили да не показват смартфона Escobar Fold 1 по време на CES 2020. От своя страна, генералният директор на Escobar Inc. заяви, че големите играчи на пазара за смартфони просто се страхуват от появата на подобно устройство.

В Глобалната мрежа бе публикувана кореспонденцията между асоциацията на потребителските технологии (Consumer Technology Association) и генералния директор на Escobar Inc. Асоциацията заяви, че присъствието на Escobar Fold 1 на CES 2020 не е добра идея.

На тези думи Роберто Ескобар отговори по следния начин:

„Samsung се страхува, че ние ще бъдем рамо до рамо по време на едно и също събитие, но ние ще представи по-качествен продукт при една отлична за потребителите цена. Всъщност те постъпват така от позицията на грубата сила, за да ни накарат да замълчим. Но те забравят, че Пабло Ескобар действаше дълго преди тяхната поява и ще действа и след тяхното изчезване“.

Да си припомним, че това е един много добър сгъваем смартфон с гъвкава екран, който ще се продава при цена едва $350.

Рекламната кампания на смартфона Escobar Fold 1 е доста провокационна:

Източник: kaldata

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини