34 °C

Роди се Мирела - първото бебе за 2020 в Димитровград, получи подаръци от Общината

Изображение 1 от 6

  По традиция Община Димитровград, в лицето на зам.-кмета Яшо Минков, дари първото родено за годината бебе в димитровградското АГО.

  Вчера, 7-ми януари, в 15:45 проплака първото дете за 2020 година, родило се в Димитровград, на име Мирела. Майката на момиченцето изказа огромни благодарности към екипа на димитровградското АГО и призова бъдещите майки от града да не подценяват специалистите и условията в Родилно отделение Димитровград. Тя каза, че се чувства изключително добре и за нея и малката Мирела се грижат добри, съвестни и загрижени специалисти. Родилката пожела на дъщеря си да бъде здрава, щастлива, усмихната и да следва успешен път в живота.

  Зам.-кметът Яшо Минков по традиция дари родилката и новороденото с комплект от сувенирни сребърни момети с наричане за прощъпулник, късмет и учение, както и с голям плюшен мечок. За днешния Бабинден пък, екипът на АГО получи торта със снимка на акушерка.

  За изминалата 2019 додина в АГО - Димитровград са проплакали 139 дечица, като по думите на акушерката Валентина Стефанова, голяма част от бременните майки отиват да раждат своите деца в Хасково, защото смятат, че повечето персонал в окръжната болница им дава по-голямо спокойствие при раждането. В нашето АГО прилагаме много грижи и внимание към всички родилки и условията са добри, призоваваме бъдещите майки да дойдат и да видят, че при нас е много хубаво, като условия, отношение и квалифициран персонал.

  По време на визитата на зам. кмета се израждаше и второто детенце за годината. През изминалата 2019 година, ражданията в местното АГО са били приблизително по равно -  естествено раждане и секцио, като първата родилка за 2020г. Мария, по медицински причини е родила чрез секцио.

  На въпроса дали имат нужда от дарения, от димитровградското АГО отговориха, че винаги имат нужда от дарения и често имат дарители, като нуждите им са предимно от оделца и спални комплекти.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 03.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят ще е благодатен на срещи и установяване на полезни контакти. Работата ви ще е интересна, спорна, и повече отколкото очаквате. Обмислете добре идеите си и пътищата за осъществяването им. Не пренебрегвайте полезната информация, която ще научите помежду другото. Роднини ще ви зарадват с вести, имащи отношение към общите ви начинания.
  03 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Посветете се на важните за вас задачи, без да се разпилявате с маловажни неща. Имате прекрасни идеи, които чакат своята реализация, създайте условията за нея, бъдете наблюдателни и разчитайте знаците по пътя си. Много хора ще ви приветстват и помагат. Следвайте убежденията си, те са вашата пътеводна светлина.
  03 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес ще имате възможността да се утвърдите като коректен и лоялен партньор. Справяте се отлично със завършването на важен проект, което е сериозна крачка в професионалното ви развитие. Предстои ви скорошна стабилизация във финансов план, което ще ви даде възможност да разширите сферата на проектите си.
  03 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Перспективна идея ще ви вдъхнови да заживеете с планове за нейното осъществяване. Настроението ви ще нарасне, ще ви направи активни и по-добри. Наред с това не пренебрегвайте задълженията си, отделете време на всичките си задачи. Дошла навреме вест ще внесе повече яснота в намеренията ви.
  03 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работещите в производството, търговията и бизнеса ще продължат и днес да се занимават със служебните си задачи. Трети ще мислят за почивката си, тръгвайки на път. Във всички случаи ще се ползвате с внимание и разбиране, няма да срещате непреодолими препятствия пред себе си. Приемете приятелската покана за среща.
  03 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Старанията, които влагате в делата си ще дадат резултати. Но, понякога се налага и да се съобразявате с обстоятелствата, като отстъпите от позициите си - при спорове например, а също и при видими здравословни проблеми. Не въвличайте близките си в рисковани начинания. Спестете им това напрежение.
  03 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не изисквайте прекалено много от обкръжението си. Всеки има своите приоритети, които следва,колкото и да не ви се иска. Търпението ви към тях ще повиши уважението им и ще ви помогне да се освободите от напрежението, което носите. Вечерта е подходяща за гости. Поканете някого или вие отидете.
  03 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Овладейте емоциите си и не се впускайте в рисковани начинания. Възможността да пострадате сериозно ако го сторите е доста голяма. Заемете се с ежедневните си ангажименти и не се разсейвайте със странични проекти. Имате предостатъчно работа, която не търпи отлагане. Очаква ви привлекателно предложение за вечерта.
  03 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Преценявайте добре обстановката, като не прекалявате с търпението на околните. В добра форма сте и изпълнени с ентусиазъм. Трансформирайте излишната си енергия в нещо полезно, творческите ви идеи заслужават внимание. Нека не ви възпират отминали неудачи, дайте воля на въображението си.
  03 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Характерни за вас днес са противоречията, които са иначе чужди на зодиакалния ви знак. Чувствате, че стоите на кръстопът и не сте сигурни кой от пътищата е най-правилния за вас. Най-удачния вариант е да се захванете с нещо, което вече сте започнали и да оставите времето да работи за вас. Бъдете сигурни, че не след дълго ще разберете това което ви интересува.
  03 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Предстоят ви приятни задължения днес. Привлечени сте от бъдеща възможност, която е свързана с известни инвестиции, но пък е доста перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате напоследък. Сами знаете колко ценен е той за вас.
  03 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Вие сте безспорен, неизтощим източник на енергия и свежо чувство за хумор. Работите усърдно и всеотдайно, и резултатите не закъсняват. Внимавайте да не влезете в пререкание с близките си. Приятелите заслужават повече внимание и това го разбирате и днес. Организирайте в тяхна чест събиране и се повеселете.
  03 юли 2020

  Случаен виц

  Последни новини