5 °C

Роди се Мирела - първото бебе за 2020 в Димитровград, получи подаръци от Общината

Изображение 1 от 6

  По традиция Община Димитровград, в лицето на зам.-кмета Яшо Минков, дари първото родено за годината бебе в димитровградското АГО.

  Вчера, 7-ми януари, в 15:45 проплака първото дете за 2020 година, родило се в Димитровград, на име Мирела. Майката на момиченцето изказа огромни благодарности към екипа на димитровградското АГО и призова бъдещите майки от града да не подценяват специалистите и условията в Родилно отделение Димитровград. Тя каза, че се чувства изключително добре и за нея и малката Мирела се грижат добри, съвестни и загрижени специалисти. Родилката пожела на дъщеря си да бъде здрава, щастлива, усмихната и да следва успешен път в живота.

  Зам.-кметът Яшо Минков по традиция дари родилката и новороденото с комплект от сувенирни сребърни момети с наричане за прощъпулник, късмет и учение, както и с голям плюшен мечок. За днешния Бабинден пък, екипът на АГО получи торта със снимка на акушерка.

  За изминалата 2019 додина в АГО - Димитровград са проплакали 139 дечица, като по думите на акушерката Валентина Стефанова, голяма част от бременните майки отиват да раждат своите деца в Хасково, защото смятат, че повечето персонал в окръжната болница им дава по-голямо спокойствие при раждането. В нашето АГО прилагаме много грижи и внимание към всички родилки и условията са добри, призоваваме бъдещите майки да дойдат и да видят, че при нас е много хубаво, като условия, отношение и квалифициран персонал.

  По време на визитата на зам. кмета се израждаше и второто детенце за годината. През изминалата 2019 година, ражданията в местното АГО са били приблизително по равно -  естествено раждане и секцио, като първата родилка за 2020г. Мария, по медицински причини е родила чрез секцио.

  На въпроса дали имат нужда от дарения, от димитровградското АГО отговориха, че винаги имат нужда от дарения и често имат дарители, като нуждите им са предимно от оделца и спални комплекти.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 21.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Упорството и трудът ви ще се възнаградят. На път сте да финализирате проект с положителен резултат. Добри новини, свързани и с личните ви дела. Предстои ви пътуване или друго вълнуващо преживяване. Ще се впуснете в една авантюра, водени от желанието си за разнообразие и нови емоции, но бъдете внимателни.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Съвместните ви действия с човека, с когото споделяте и обичате ще са резултатни и напълно ще покрият очакванията ви днес. Като израз на вниманието си към него се погрижете за нещата, които му носят удоволствие. Защото това е любовта, както непредвидима, така и зареждаща с всичко, което е живот.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Активността ви днес трябва да е налице, защото ви очакват много задачи, които ще трябва да свършите добре. Разчитайте предимно на себе си, околните също са заети със своите си ангажименти. Уреждането на важен въпрос ще погълне голяма част от времето ви, но ще ви открие възможности за бъдещето.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  По въпроси от личен характер ще пристъпите към изпълнение на конкретни решения, с което ще ускорите придвижването им напред. Професионалното ви развитие налага повишаване на квалификацията при някои от вас. Паралелно с работата ще овладявате и новостите, бизнеса не търпи застой.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Не ви липсва увереност и това ще ви помогне да се справите със задачите, които стоят пред вас. Бъдете реалисти, задоволявайте се с това, с което разполагате. Не всички от обкръжението ви са искрени към вас, някой може да ви разочарова. Ако внимавате няма да загубите, а ще по мъдреете.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С набраната инерция навлизате в добрата форма и това се забелязва от всички. Възможно е да получите отегчение от определена работа, но като цяло денят ви ще е ползотворен. Това няма да ви попречи да мислите за промяна на някои страни от живота си. Ще общувате с лекота с представители на другия пол, ще флиртувате и ще търсите забавления.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Умората ще отшуми, ако се погрижите лично за себе си. Любими занимания ще подобрят настроението ви и ще направят ролята ви по-значима за някого. Не се колебайте да го посветите в мислите и желанията си, без да ограничавате свободата му.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Очаква ви наситен с емоции ден. С каквото и да се заемете, бъдете сигурни, че ще прекарате приятно. Чувствате се добре в различни компании, а и хората около вас оценяват присъствието ви. Някои от вас се заемат с непосилни задачи, от които впоследствие ще се откажат. Не е изключено някои от вас да пътуват днес.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Среща с интересна и привлекателна за вас личност може приятно да обърка плановете ви за деня. Сами преценете как да подходите. Може би деловите ви ангажименти изискват непосредственото ви участие. Каквото и да предпочетете денят ви се очертава като много ползотворен.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ежедневието ви ще се разнообрази с романтична изненада. Вълненията ще бъдат неповторими и ще ви стимулират към повече екстравагантност. Не пренебрегвайте ангажиментите си към хора, на които особено държите. Ще научите нещо изненадващо, което обаче е свързано с хубави емоции.
  21 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Неудържимо ви влече харченето на пари, а днес спокойно можете да си го позволите. Финансовото ви състояние значително ще се подобри. Налага се да проявите повече такт във взаимоотношенията си с ваши близки.
  21 яну 2020
  Последни новини