6 °C

Роди се Мирела - първото бебе за 2020 в Димитровград, получи подаръци от Общината

Изображение 1 от 6

  По традиция Община Димитровград, в лицето на зам.-кмета Яшо Минков, дари първото родено за годината бебе в димитровградското АГО.

  Вчера, 7-ми януари, в 15:45 проплака първото дете за 2020 година, родило се в Димитровград, на име Мирела. Майката на момиченцето изказа огромни благодарности към екипа на димитровградското АГО и призова бъдещите майки от града да не подценяват специалистите и условията в Родилно отделение Димитровград. Тя каза, че се чувства изключително добре и за нея и малката Мирела се грижат добри, съвестни и загрижени специалисти. Родилката пожела на дъщеря си да бъде здрава, щастлива, усмихната и да следва успешен път в живота.

  Зам.-кметът Яшо Минков по традиция дари родилката и новороденото с комплект от сувенирни сребърни момети с наричане за прощъпулник, късмет и учение, както и с голям плюшен мечок. За днешния Бабинден пък, екипът на АГО получи торта със снимка на акушерка.

  За изминалата 2019 додина в АГО - Димитровград са проплакали 139 дечица, като по думите на акушерката Валентина Стефанова, голяма част от бременните майки отиват да раждат своите деца в Хасково, защото смятат, че повечето персонал в окръжната болница им дава по-голямо спокойствие при раждането. В нашето АГО прилагаме много грижи и внимание към всички родилки и условията са добри, призоваваме бъдещите майки да дойдат и да видят, че при нас е много хубаво, като условия, отношение и квалифициран персонал.

  По време на визитата на зам. кмета се израждаше и второто детенце за годината. През изминалата 2019 година, ражданията в местното АГО са били приблизително по равно -  естествено раждане и секцио, като първата родилка за 2020г. Мария, по медицински причини е родила чрез секцио.

  На въпроса дали имат нужда от дарения, от димитровградското АГО отговориха, че винаги имат нужда от дарения и често имат дарители, като нуждите им са предимно от оделца и спални комплекти.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 07.03.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Авторитетът, с който се ползвате ще разшири възможностите пред вас в бизнес и професионален план. В реализацията на целите си ще ви се наложи да правите компромиси, но няма да съжалявате. И с право, в замяна ще получите удовлетворяващи ви условия. Някой, с когото имате неизяснени отношения ще поиска обяснение.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще ви въвлекат в спор, към който е по-добре да запазите неутралитет. На по-късен етап това ще ви донесе предимство, за това бъдете далновидни. Добри новини, свързани с бизнеса или службата, или отнасящи се до нова заетост. Домашен ремонт може да погълне от времето ви, но не се противете.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Високите ви изисквания налагат да не спирате в развитието си, в професионален и личен план. Добрите ви контакти ще са ви от полза при търсене на повече информация по интересуващ ви въпрос. Културни интереси ще ви отведат на интересно място, сред хора, споделящи общи вълнения.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят ви ще премине без изненади и ще успеете да се подготвите за предстояща изява. Настроението ви ще се подобри и това ще се отрази на всички около вас, ставайки по-добри, усмихнати и услужливи. Пътуванията ще преминат без излишни главоболия и с добри резултати, ако са свързани със срещи и работа.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Обзети сте от ентусиазъм и горите от желания за действие. Добре ще е, ако обедините усилията си с тези на хората около вас. Можете да се надявате на успех следобед, когато имате по-благоприятни шансове да достигнете до цел. Занимават ви и личните проблеми на ваш близък. Може би наистина ще му помогнете.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Очаква ви доста разнородна и интересна работа днес. Може би ще се наложи да се справяте в ситуация непривична за ежедневните ви занимания и това ще се окаже много полезно за в бъдеще. Ако се реализирате в деловата сфера денят може да ви донесе и перспективна възможност за инвестиции, което в кратък срок ще се отрази много благотворно на материалното ви положение.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Съобразявайки се с обстоятелствата, ще си наложите повече тъпение в общуването с колегите и всички около вас. Прецизността, с която работите ви носи добри резултати и в същото време трупате емоционално и физическо напрежение, което ако не бъде овладяно, може да доведе до нежелани последствия.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Може да се каже, че днес е един от вашите дни. Успехът ви в службата ще бъде нещо естествено днес, като няма да закъснеят и новини за повишения или добри материални и лични печалби. Сякаш сте полетели на ангелски крила. Е, напоследък доста се потрудихте и сега намерете подобаващ начин за веселба и почивка. Няма да ви липсва добра компания от верни другари.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нови развития или непредвидени обстоятелства могат да променят намеренията ви, най-вече в служебен план. Нови срокове, по-спешни задачи или неотложно пътуване ще ускорят темпото. Проявете разбиране и с работата си покажете, че сте над дребните и незаслужаващи внимание нечии капризи.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Когато се чувствате добре и във форма, на всички около вас им е приятно. Настроението и самочувствието ви се нуждаят от оздравяване. Обърнете внимание на онези неща, които ви причиняват болка и ви правят унили. Дистанцирайте дразнителите, починете си от всякакви грижи, потърсете приятни за душата и тялото ви занимания.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Настроението ви днес едва ли ще е върхово, за което няма конкретна причина. За да се разбирате с околните обаче, постарайте се да владеете емоциите си и да не пресичате ентусиазма на хората, които го проявяват. В личен план ще бъдете изненадани от констатация на ваш близък, която доста ще ви накара да се замислите.
  07 мар 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Идващите дни ще ви натоварят с отговорности и повече ангажименти. Гледайте днес да си починете, като оставите и на другите да се включат в домашната работа. Децата ще следват своите желания и това ще ви кара да се съобразявате с тях. Повече мислете за здравето си, има какво да промените в режима си на хранене.
  07 мар 2021
  Последни новини