Всички кметове и наместници се срещнаха на работна среща в Общината

Изображение 1 от 2

    Ден на кмета се проведе днес следобед в Димитровград. Кметът на общината Иво Димов се срещна с всички кметове и кметски наместници на населените места в общината, съобщават от местната администрация.

    В работната среща са участвали и зам.-кмета Светослав Стойков, секретарят на общината Венета Стоименова, както и ръководителите на институции и фирми, взаимодействащи ежедневно в работата си с кметовете по места: комисар Тенчо Георгиев - началник на РУП - Димитровград, Петко Ангелов - управител на ВиК, инж. Янко Енчев - КЕЦ-Димитровград към EVN ЕрЮг, Атанас Стефанов - прокурист на НЕОТИТАН, Славея Михайлова - директор на ОП "Траурен обреден дом", Антония Тюйлиева - директор на Дирекция "Бюро по труда" и експерти.

    Темите, които бяха обсъдени, са подмяната на новите лични документи, по-добра комуникация и взаимодействие със силите на реда, с цел осигуряване сигурността и спокойствието на гражданите, нерегламентираните сметища и нуждата от периодична подмяна на съдовете за отпадъци по селата, поддържането на гробищните паркове, както и възможностите за кандидатстване по оперативни и национални програми.

    Това е първата организирана подобна среща за мандат 2019-2023, в която новоизбраните кметове по населени места и новоназначените кметски наместници обсъждат съвместно оперативни въпроси с кмета на общината и институциите в традиционния Ден на кмета.
     

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини