Корнелия Нинова след ремонта: Агонията продължава

Имитация на промяна и агония на премиера Борисов. Това видя лидерът на БСП Корнелия Нинова в смените на министри и ремонта на кабинета.

Сменят се министри, но мафиотският модел на управление остава, обяви тя на брифинг в парламента. Този филм сме го гледали 12 пъти, припомни лидерът на БСП. 12 пъти са сменяни министри.

Агонията продължава, а това, според Нинова, се вижда от действията на премиера Бойко Борисов. Ангелкова била сменена без мотиви и затова тя заподозря, че това била сделката с Валери Симеонов да се запази коалицията. Премиерът Борисов сменял министри, за да спаси себе си: Оцеляване на всяка цена без оглед на последиците за държавата и народа.

Оставка на Борисов и целия кабинет и предсрочни избори - за това настоя Корнелия Нинова. Тя призова симпатизантите на социалистическата партия да се включат във всички протести. Това е подигравка, смята още червеният водач за ремонта на кабинета. Това било имитация на ремонт, за да се успокои недоволството на улицата.

Според нея обаче протестите щели да се възродят с нова сила. БСП е готова по всяко време за избори, закани се Корнелия Нинова и заяви към Борисов: "Той да си подаде оставката, нас да не ни мисли."

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Бо
    Бонев
    6 -5
    13:35, 23 юли 2020
    Напънала се мутрата и родила мишка. Аман от милиционерски номера! Важното за Борисов е гербаджийско правителство да организира изборите. Всеки може да се досети какво стои зад този приоритет – изборни машинации, купуване на гласове, фалшификации.******* ще се бори докрай за властта си, защото само тя е бариерата между него и затвора.
  • 2
    3,
    3,14
    3 -1
    15:55, 23 юли 2020
    Нинова,няма време.Рейсовете с хората и блокиране на сградите!Избори .....и после ще се мисли!
    • Ст
      Стара чанта
      0 0
      22:35, 25 юли 2020
      И ако закъсате с времето - вадете ТАНКОВЕТЕ ! Гнусни червени болшевишки изроди !
  • 3
    На
    Наблюдател
    4 -1
    17:25, 23 юли 2020
    БСП е готова за избори, но не е готова до ги спечели.Филмът с мераците на левицата сме го гледали също много пъти. Нинова е вредна за партията си и за държавата.
  • 4
    Ст
    Стара чанта
    0 -1
    19:10, 23 юли 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • На
      Нагъл паток
      0 0
      23:44, 23 юли 2020
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!

Случаен виц

Последни новини