Пиано бар ще събере димитровградчани на площад Поезия в събота вечер

Изображение 1 от 2

    Пиано бар на открито с  талантливите музиканти от „МАГНИТО БЕНД“ и участник от популярния музикален формат „Гласът на България” ще забавляват димитровградчани и гостите на града на 29 август от 20.30 часа. Пиано барът на открито е традиция в програмата за празника на Димитровград и едно от най-любимите и очаквани събития за почитателите на хубавата музика и популярни евъргрийни.

    И тази година община Димитровград е подготвила ефектен спектакъл с бял роял на сцената над водата на площад Поезия, атрактивно сценично осветление и изпълненията на едни от най-талантливите музиканти в страната. Неповторимата атмосфера ще допълват парти маси и бар с напитки. За гостите в съботната вечер е предвидено повече отстояния между масите, диспенсъри с дезинфектанти и ново място на бара, за да могат да хората да се чувстват комфортно на събитието. Препоръчва се и ползването на маски.

    „Магнито Бенд” е група от четирима талантливи музиканти, от които три вокала с широк диапазон на гласовете. Разнообразието и богатия репертоар ги превръща в любимци на публиката.Енергийния заряд на изпълненията им и естественото излъчване превръща съвместното им сътрудничество с едни от най-големите имена в страната в желани партньори на сцената.

    Ася Андонова 

    20-годишната поп и джаз певица, която се занимава с пеене от 10 години и е най-младия член в Магнито бенд. Произхожда от семейство на музиканти. Репертоарът ѝ е разнообразен. От съвсем малка участва в различни музикални конкурси с много спечелени награди. През 2011г. участва в конкурса за „Детска Евровизия“.

    През 2018г. завършва Национално Музикално Училище „Любомир Пипков“ с поп и джаз пеене. Продължава образованието си в Нов български университет със специалност поп и джаз пеене.

    Мариям Мовсесян 

    Завършила висше образование в Софийски университет със специалност "Музикална педагогика". Участник в "Гласът на България" и други музикални конкурси

    С дългогодишен преподавателски опит и сценичен артист 

    Работила в чужбина и в България с едни от най известните поп идоли

    Вдъхновена от срещите си с най-различни изпълнители по света,предава опита и уменията си на бъдещите поколения

    Станислав Петров - пиано/клавишни

    Свири в пиано барове и рок клубове в цялата страна. 

    В съвместни музикални проекти с имена като Joe Lynn Turner, Johnny Gioeli, Силвия Кацарова, Георги Христов, Дара Екимова, Тома, група Еридан и др.

    Светослав Славков е китарист, вокалист, текстописец, композитор, преподавател по китара и музика.

    34-годишният музикант е отраснал, изпълнявайки българска музика. По-голямата част от неговия репертоар е с български песни. „Сленг” са неговата страст и той самия намира себе си в музиката и текстовете на голямата българска група. Участвал е в музикални формати като "Гласът на България", различни проекти (като „Сленг” през очите на Дара Екимова), в почти всички пиано барове и музикални формации в страната.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      56
      56
      2 -3
      23:10, 28 авг 2020
      Дано са по-добри тиа че мибалия път виаеха на умряло.
      • Хх
        Ххх
        1 0
        02:12, 30 авг 2020
        Пак виха.
    • 2
      Из
      Изненада
      3 -3
      14:51, 29 авг 2020
      Нали уж беше скромно, а пък то виж......
    • 3
      Az
      az
      2 -2
      22:57, 29 авг 2020
      Българинът е най мрънкащото същество на тая Земя
    • 4
      Яб
      Яба
      1 0
      02:15, 30 авг 2020
      Не може ли да го правят в парка тва джамбуре? Има хора на работа рано сутринта

    Още новини

    Последни новини