Курбан за здраве и благоденствие ще бъде раздаден на димитровградчани

От 10.00ч. в неделя на 30 август, архиерейски наместник отец Георги Тодев ще освети курбана за здраве и благоденствие на димитровградчани до храм "Св.Димитър" в Димитровград.

Курбанът е дарение от кмета на града Иво Димов. Той се прави за седма поредна година в навечерието на празника на града 2-ри септември, след поредицата наводнения в бригадирския град през 2014 година. 

Мероприятието ще се проведе при стриктна организация и съблюдаване на противоепедимичните мерки, а гозбата ще бъде раздадена на дошлите за събитието граждани. 

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Км
    Кмете
    12 -2
    14:50, 29 авг 2020
    Кмете, много ти е мазен курбана! С това ли ще запушиш очите и ушите на димитровградчани. Двадесет и трите имота /23/ на пиарката ти кремена твои ли са или нейни. Щото много работи тази жена. Не се мярка много в общината пък заработката и повече от магистралните. Пък и много милиони " се усвоиха" присвоиха от ремонта на бул." България".Как не се намери един да личне в лицето ти "от трохите" които даваш на съгражданите си.
    • Зи
      Зизу
      2 0
      02:07, 30 авг 2020
      Кременка много хубаво ** ****. Не я закачайте.
  • 2
    Ло
    локомотива
    6 -1
    16:01, 29 авг 2020
    Снимката и текста са копипейс от минали години.И в тези горещини да се яде курбан е самоубийство.Явно кмета иска да намали числото на пенсионерите.Организирай се с корумпирания поп и раздайте друга храна.
  • 3
    Кр
    Кристина Петрова
    6 -1
    17:24, 29 авг 2020
    Да запазите от курбана и за моите циганчета.....

Още новини

Последни новини