Двама мъже с COVID-19 от Димитровград

За последното денонощие на територията на хасковска област са регистрирани три нови случая на коронавирусна инфекция, един починал и осем излекувани.

Положителни са двама мъже на 68 години и 63 години от община Димитровград и мъж на 25 години от РПЦ-Харманли. И тримата са настанени в Инфекциозно отделение. Мъжът от РПЦ-Харманли е бил настанен в центъра на 25 август, където предстои да се проведе епидемиологично проучване.

Тринадесетият случай на починал от коронавирусна инфекция, регистриран на територията на област Хасково, е жена на 85 години от община Симеоновград. Тя е била приета и диагностицирана с COVID 19 на 27 август и е починала на 31 август. 

Излекувани с отрицателни резултати за последното денонощие са: 5-те жени на 34 г. , 41 г. , 46 г. , 57 г. и 59 г. от община Свиленград, жена на 65 г. от община Хасково и мъж на 33 г. от община Стамболово.

От РЗИ-Хасково са изследвали и общо четиринадесет човека – потребители и пациенти на ЦНСТ-Хасково, сред които и контролна проба на 51-годишната жена от община Хасково. Всички проби са отчели отрицателен резултат.

С първи отрицателен резултат, изписан и поставен под 14-дневна домашна карантина, е и мъж на 42 години от община Хасково.

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 184.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини