Борисов: Мафията иска да свали правителството, не трябва да се дава оставка

Час и половина след като даде заявка във фейсбук профила си, че е "време за промяна", премиерът Бойко Борисов заяви, че няма да се оттегля, а като причина посочи, че оставката му е искана от мафията.

При посещение на строящ се център за деца с онкологични заболявания край София Борисов даде да се разбере, че оставката му не стои на дневен ред, а от думите му се разбра, че планира през ноември да открие първия участък от строящата се магистрала "Европа".

"Мафията в момента иска да свали правителството. Хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас и си намериха и водач и това ми дава основание да считам, че не трябва да давам оставка", заяви министър-председателят". Той отново повтори тезата си, че протестиращите искат оставката на правителството му, без да предлагат алтернативи и нямало достатъчно подготвени хора, на които да остави управлението на държавата, иначе щял да стори това с удоволствие.

"Затова толкова ги дразним, другите няма какво да покажат", смята той. Добави и че светът е в криза и "ще видите какво ще се развие в следващите месеци" и увери, че "действаме здраво и не обръщаме внимание".

"При нас хубавото е, че не говорим в бъдеще време, а в настояще", изтъкна още Борисов. След посещението в центъра за деца премиерът се отправи на инспекция на строящата се автомагистрала "Европа".

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    3,
    3,14
    10 -3
    16:32, 9 сеп 2020
    Борисов,я ми кажи кой е мафиот-този ,който ти предлага подкуп,или ти,който вземаш парите?Ти не само,че вземаш парите,но и го покровителстваш!Кажи,бе Борисов,защо изпрати изродите от ИПОН да бият беззащитните деца на митинга?Ти ли си мафиот,или мирните хора?Защо смени 50 министри през тези 10 години?Защото са тъпи като тебе,но са селски тарикати,като Горанов!Има още много защо,но това е достатъчно,за да си подадеш оставката!Колкото повече се бавиш,толкова повече ти влиза и губиш!
  • 2
    19
    1999
    8 -3
    17:15, 9 сеп 2020
    Борисов,махни полицаите и всичко ще е наред!А ако и ти се махнеш,ще зарадваш 5 милиона българи!
  • 3
    То
    този
    9 -3
    17:45, 9 сеп 2020
    Този наистина се е побъркал. Гледахме видиото с трескавия му поглед. Да не е преминал на амфетамини. Знаем, че не е добре, но изведнъж такава голяма промяна. Но най-добре се получи сцената с леката кола. По живковски помахахме за сбогом. Простащина от всякъде. От къде се намират хора още да му играят по гайдата. Помотае се из България и на края каже колко много е работил. Борисов, не знаеш как се работи и как се управлява.Що го играеш като инспектор? Знаеш ли какво се изисква когато правиш инспекции по строежите. Знаеш ли ,че има актове по време на строителството, но не като тези в спалното помещение.
  • 4
    Ци
    цирк
    4 -2
    18:03, 9 сеп 2020
    Излиза, че Борисов иска да свали сам себе си от власт.
  • 5
    "Наблюдател"
    3 -5
    20:44, 9 сеп 2020
    Много неща се построиха през този период и те се виждат. Маха министри, защото се провалят по един или друг начин. Грешки има, но горепишещите безгрешни ли сте във всичко? За обвинения си има прокуратура и трябват доказателства, а не да се приказват общи приказки. Като погледнете назад 25 години, кой е направил най-много от премиерите. Бъдете обективни. Не съм трол! Анадъмно?
    • St
      strike
      6 -2
      21:54, 9 сеп 2020
      Тъп трол.
  • 6
    Ст
    Строят скъпо
    2 -2
    22:54, 9 сеп 2020
    Каквото и да ви разказват за този център, да знаете, че това ще е моабетчийник на ГЕРБ.
  • 7
    Ве
    Веси
    3 -1
    10:10, 10 сеп 2020
    Адвокатите да се поразмърдат и да заведат колективни искове срещу Бойко Методиев Борисов! Баш Мафиотът **** ******* нагло да класифицира протестиращите граждани като мафия, е отвратително. Също толкова отвратително, колкото преди време беше – Цветанов да нарича всеки мафиот, който критикува МВР-то му и управлението на ГЕРБ. И също толкова отвратително, колкото Гешев да прави „акции“ срещу всеки друг, но не и срещу Баш Мафиота на държавата.
Последни новини