Три ученически конкурса обяви Община Димитровград

Три ученически конкурса на различна тематика обяви Община Димитровград.

Първият е посветен на предстоящия национален празник Трети март. В него могат да участват деца от I до ІХ клас, те ще рисуват на тема „За свободата българска“. Творбите трябва да са с размер А4 или до размер 35/50 (без паспарту). Могат да се ползват всякакви достъпни материали. Желаещите да участват, трябва да представят до две рисунки най-късно до 22 февруари т.г. в ОП „Детски и младежки център“.

Вторият конкурс „Детство мое – реално и вълшебно“ е национален. Той е за детска рисунка, компютърна рисунка и есе. В него могат да участват деца от 6 до 17-годишна възраст. Срокът за приемане на детски рисунки е до 29 март 2021 година, в ОП „Детски и младежки център”; за компютърна рисунки - 12 април 2021 година, на e-mail opdmc@abv.bg или в ОП „Детски и младежки център”; за есе - 12 април 2021 година, ОП „Детски и младежки център”.

Третият конкурс за рисунка е на кулинарна тематика – „Рецептите на баба“. За участие в него се приемат индивидуални творби – рисунки с размер 35/50 (без паспарту) до три броя от участник. Крайният срок за приемане на творбите е 19 март т.г. в Детския отдел на Градска библиотека „Пеньо Пенев“.

Повече информация за конкурсите може да се получи на тел. (0391) 68 287, съобщават от Общината.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини