Община Димитровград с нова платформа за гражданско участие

Кметът на община Димитровград Иво Димов ще даде съвместна пресконференция с управителя на агенция „Маркет линкс” Добромир Живков и основателя на дигиталната платформа „Холър лайф” Радослав Райков, на която ще бъде представена най-новата и иновативна форма за обратна връзка от гражданите, която община Димитровград въвежда в своята работа. Пресконференцията ще се проведе на 12 април 2022г., от 11.00 часа в заседателна зала на втория етаж в Общинска администрация.

Платформата Holler live е съвременен инструмент за обратна връзка от гражданите към местната власт и прозрачен диалог с нея. Процесът е максимално улеснен и отнема само няколко секунди, просто отваряйки интернет връзка през своя смартфон, таблет или компютър. Чрез платформата гражданите ще могат да изразяват мнения и да подават сигнали директно към местната власт, с цел да се подобри работата и функционирането на дейностите на общината. Това е още една форма за гражданско участие във вземането на управленски решения, която община Димитровград открива за своите граждани. 

Проектът е иновативен продукт за страната и публичния сектор, като община Димитровград е първата в България, в която платформата ще бъде достъпна за гражданите.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини