Рубриката „Любопитно от областта“ с отличие за „Социална отговорност“

    Рубриката „Любопитно от областта“ бе отличена в категорията „Социална отговорност“ на Конкурса за добри практики в администрацията - 2020 г. на Института по публична администрация (ИПА). Това съобщиха от Областна администрация в Хасково.

    Областният управител на област Хасково д-р Стефка Здравкова присъства лично на официалната церемония по връчването на наградите, която се проведе в София при спазването на всички противоепидемични мерки. Д-р Здравкова благодари на организаторите за високата оценка. Тя сподели, че рубриката е възникнала спонтанно.

    „Целта ѝ беше да разкажем на хората позабравени истории, да си припомним важни дати, красиви места, значими събития и интересни личности, които областта е дала на България и на света. Една от многото интересни истории, които разказахме в нашата Рубрика, е за първото училище, в което Вазов е работил като учител в Свиленград. За 100-процентовата смяна на населението в Тополовград и много други интересни факти. Радвам се, че инициативата ни достига до много хора и вярвам, че тя би била полезна за всеки регион“, заяви д-р Здравкова.

    В тазгодишния Конкурс за добри практики на ИПА са участвали 51 практики в три вида категории. Рубриката „Любопитно от областта“ участва в категорията „Социална отговорност“ и е отличена с трета награда сред още 21 участници.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      По
      Поздравления
      4 -6
      17:47, 26 фев 2021
      Хубава рубрика, поздравления на областния управител!
    • 2
      Ол
      Олимп
      4 -2
      19:27, 26 фев 2021
      Рубриката е много хубава и много поучителна. Следя я и от нея посетох места на който не съм бил. Браво за отличието.
    Последни новини