Гигантът Amazon влиза в нов бранш

Най-голямата платформа за електронна търговия Amazon не спира да се развива и да разширява портфолиото си от продукти. Включително и от услуги, които нямат нищо общо с компанията на пръв поглед.

Технологичният гигант явно е решил да стъпи здраво и на земята, защото наскоро отвори първия си фризьорски салон Amazon Salon в Източен Лондон.

Естествено, мястото ще предлага пълната гама от обичайните разкрасителни процедури, но и нови преживявания за бранша, свързани с последните технологии.

В момента салонът се тества от персонала на Amazon и трябва да отвори за външни посетители "през следващите седмици", както уточняват от Dazed. За прическите ще имат грижата независимите коафьори от Neville Hair & Beauty, а за технологиите - онлайн платформата.

Салонът ще е уникален именно заради иновативните електронни екстри, които ще предлага.

Една от тях е възможността клиентите да изберат най-подходящия цвят коса, след като се видят с няколко различни варианта в специални дигитални огледала.

Таблети пък ще предлагат прически, с които ще могат да се видят първо във виртуалния свят, за да са сигурни, че ще им отиват.

Като се замислим колко време ни отнема понякога, докато решим как да се подстрижем, предполагаме, че Amazon Salon ще се превърне в хит за нула време.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини