24 °C

Без новозаразени с коронавирус от димитровградско за последното денонощие

За последното денонощие на територията на област Хасково e регистриран 1 нов положителен случай на коронавирусна инфекция, трима починали и са поставени  58 дози ваксина, информират от областния оперативен щаб.

Положителен е мъж от община Ивайловград.

Починали са: мъж на 86 години от община Хасково; мъж на 72 години от община Хасково; жена на 44 години от община Хасково;

Случаите на коронавирусна инфекция, потвърдени в област Хасково към момента, са 9387. Общо хоспитализираните лица с потвърден PCR тест, въведени в Единната информационна система, са 230. В МБАЛ-Хасково са настанени – 79. В МБАЛ-Димитровград са настанени - 23. В МБАЛ-Харманли са настанени – 14. В МБАЛ-Свиленград са настанени – 53. В Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания в Хасково са настанени – 17. В МБАЛ-Хигия – 4. В лечебни заведения извън областта се лекуват – 40. От началото на пандемията са починали 600 души от областта, а напълно излекувани са 7313 души.

Един от установените случаи, съобщени през изминалите дни, е прехвърлен по местоживеене, поради което в Единния информационен портал е настъпила корекция.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини