Шеф от “Атака” бит, отвличат приятелката му

Шефът на "Атака" в град Искър - 63-годишният Владимир Нешовски, и 19-годишната му приятелка ромка станаха жертва на покушение, научи "24 часа".

Около 3,50 ч миналата нощ трима мъже нахлули в къщата на Нешовски, пребили го и откраднали 2-та му телефона, за да не се обади в полицията. После отвлекли 19-годишната Наталия и изчезнали  в неизвестна посока с "Опел вектра".

Криминалистите незабавно почнали разследване и по горещи следи намерили момичето, скрито в ромска къща. След часове плен Наталия нямала видими рани, но била пратена за медицински изследвания.

Хванати са и нападателите от ромската фамилия Миткови. За денонощие в килията са задържани Кирил (22 г.), и братята Момчил (29 г.) и Сашо (19 г.).

Наталия била открита в къщата на Кирил. Тя също е ромка според местни. При претърсване на опела униформените намерили 2-та телефона на Нешовски. Тримата Миткови са осъждани за кражби и шофиране в пияно състояние.

Прокуратурата им е повдигнала обвинение за побой, грабеж и отвличане. Криминалистите изясняват мотивите за нападението срещу шефа на "Атака".

След премеждието Нешовски бил с леки охлузвания. Вчера той не бе открит за коментар, завършва вестникът.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини