Владимир Маринов: Аплодисменти за действията на министър Бойко Рашков в Хасково

За пръв път от години МВР полага огромни усилия в битката с купуването на гласове. Вътрешният министър Бойко Рашков излезе с нови разкрития за схеми за купуване на гласове. На празника на Министерството на вътрешните работи той обяви, че при операция на полицията в Хасково са открити списъци с имената на 28 хиляди гласоподаватели.

Днес, чрез разкритията на полицията и служебния министър Бойко Рашков, поръчителите на контролирания вот получиха гласност – ПП ГЕРБ.

Поредни избори, белязани от търговията с гласове. Една партия, която сочи себе си за свръх демократична, с действията си подкопава демократичния процес. Контрастът е наистина драматичен.

Акцията в Хасково показа как българският „силен на деня” – Бойко Борисов, чрез корупция и икономически провали, вече десетилетие успява да вземе властта.

Купеният вот не е просто едни пари, които политическите партии дават на едни хора, за да гласуват за тях. В много случаи той е в основата на политическата корупция. Министър Рашков трябва да бъде подкрепен, за да стигне докрай.

Избори не трябва да се печелят чрез натиск и страх, а чрез почтеност, конкретни политики,морал и поемане на отговорност. Алтернативата е коалиция „БСП за България”. На 11 юли свободните хора ще могат да премахнат бариерите пред развитието на България, като гласуват за парламент и управление, които носят върховенство на закона и сигурност - без страх, със сигурност за бизнеса, достойнство за възрастните и спокойствие за младите. Да го постигнем заедно!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Още новини

Последни новини