Нова инициатива на Градска библиотека „Пеньо Пенев“ - „Послания за надежда“

В духа на Рождество Христово и Коледа, Градска библиотека „Пеньо Пенев“ – Димитровград стартира нова инициатива - „Послания за надежда“, насочена към димитровградската общност. От местното книгохранилище канят всеки да отправи свое позитивно послание или да вдъхне доброта чрез лични мисли и пожелания за предстоящата 2022 година. Пожеланията ще се записват собственоръчно от хората на специално табло на входа на Библиотеката, за да бъдат споделени с повече съграждани до настъпване на коледно-новогодишните празници. Впоследствие те ще бъдат публикувани чрез комуникационните канали на библиотеката, за да стоплят сърцата на повече хора, вдъхвайки им вяра и оптимизъм в бъдещето.  

Посланията за надежда ще достигнат и до всички читатели на Библиотеката, като станат част от ръчно изработени разделители за книги, и така зареждат с надежда, топлина и позитивизъм през цялата 2022 година.

Пожеланията ще могат да се изпращат до библиотеката и по електронна поща, като съобщение чрез страницата във Фейсбук – Градска библиотека „Пеньо Пенев“ - Димитровград или на телефон 0391 66 956.
 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Зо
    зоро
    0 0
    18:17, 10 дек 2021
    Ако няма навалица,ще драснем по някой ред.
Последни новини