Асен Василев води листата на „Продължаваме промяната“ в Хасково и в София

Вицепремиерът  по еврофондовете и министър на финансите в кабинета на Кирил Петков, който е и съосновател заедно с него на политическия проект „ Продължаваме промяната“ Асен Василев за втори път ще води кандидат-депутатската листа в Хасково. Той застава начело и на листата в 23 МИР-София.

На предходните предсрочни парламентарни избори, миналата есен, роденият в Хасково икономист реши да влезе като депутат от региона на родния си град.

45-годишният предприемач беши  министър на икономиката, енергетиката и туризма в служебното правителство на Марин Райков през 2013 г. и финансов министър в служебния кабинет на премиера Стефан Янев от 12 май до 16 септември, миналата  година.

В МИР-29-Хасково „Продължаваме промяната“ взеха два мандата на последните избори. Освен Асен Василев, влезе и вторият в листата Атанас Атанасов. И двамата обаче преминаха бързо в от законодателната в изпълнителната власт като част от кабинета на премиер-министъра Петков. Младокът Атанас Атанасов беше посочен от него за министър на културата.

За предстоящия вот в началото на октомври, освен това на  водача на „Продължаваме промяната“ Асен Василев, за региона на Хасково има ясни официално още две имена на водачи на листи-Смиляна Нитова от БСП и Георги Георгиев от „Възраждане“. Георгиев води депутатската листа и в региона на Кърджали.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Fb
    FB
    18 -24
    09:28, 25 авг 2022
    Някой от читателите на сайта познава ли го този ?... Виж коментара
    • Fb
      FB
      16 -7
      10:45, 25 авг 2022
      Не съм сложил коментара да ми слагате + и - , все ми е тая и без това ми е фалшив профила, просто питам, познава ли го лично някой този човек ?
    • Да
      дааа
      39 -22
      13:30, 25 авг 2022
      Всички го опознахме за половин година - лъжливо, крадливо и некадърно човече!
    • Хм
      хм
      17 -22
      13:59, 25 авг 2022
      Какво ти направи, от какво не си доволен? Аз пък м... Виж коментара
  • 2
    До
    До Fв
    10 -4
    13:23, 25 авг 2022
    Аз го познавам, какво те интерисува за него?
    • Fb
      FB
      5 -3
      14:20, 25 авг 2022
      Много просто, честен човек ли е? Или е егоист ?
  • 3
    Стигате се подиграва с момчето бе Асенката е готин.Проспериращ бизнесмен има охо цял чувал компании.Не е като на Христо соросоидите които ще са сбъхтат помежду си за да влезнат в парламента да са облажат с дупедавска заплата .Пък ако и бонуси има са като мухи на мед.Асенката е готин като лапе беше малко задръстен ма то бе от постоянния бой който отнасяше в махалата.Виж завърши с отличие езиковата и стана световно известен сега вече и от други държави го търсят да му се радват.Гласувайте за него няма да сбъркате и без това останхте без газ ще останете и без ток и ще рупате скакалци и рукола по баирите.Мечта на всеки Бъхлар.Вива Волен Сидеров Венсеремос
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини