Екоинициатива от димитровградска детска градина търси поддръжници

Димитровградскта детска градина "Приказка", която се намира в центъра на града, организира инициатива "Приятели с природата". Инициативата е за рециклиране на хартия.

От детското заведение приканват всички жители на града, които имат възможност да подкрепят екоинициативата, да предоставят хартия за рециклиране, с което ще се даде добрия пример и ще се възпита у малките деца екологично поведение. Самото събиране на хартия ще се проведе на 27.10.2022г. от 08:00 часа до 15:00 часа, в двора на детското заведение. Приканват се всички, които имат възможност, да предоставят хартия за рециклиране, без значение както количество е тя, като освен граждани добре дошли в подкрепа на инициативата са и местни фирми, които имат излишни листи, вестници, картони, списания, диплянки и други.

Призивът на детското заведение:

Уважаеми съграждани, на фона на наболелите проблеми за опазване на екологичното равновесие, една от основните ни задачи като учители е формирането на екологично отношение и изграждане на възпитание, насочено към опазване на природата и нейните ресурси.
Ние от Детска градина N2, филиал "Приказка" Ви приканваме да се включите в нашата инициатива "Приятели с природата", с която реализираме еко-дейности за рециклиране на хартия.
Ненужните вестници, картони, списания и диплянки може да оставите при нас, в двора на детската градина, на 27. 10. (четвъртък) от 8:00ч. до 15:00ч., за което съдействие ще сме благодарни!

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини