Жените от ДСБ са обединиха в областен клуб на формацията

Изображение 1 от 2

    Областен клуб на ДСБ „Жени“ е учреден в Хасково. За възникването на формацията съобщиха официално от партията.

    В състава на 5-членното му ръководство са дами от Хасково, Димитровград, Харманли и Симеоновград. Председател е Радостина Георгиева, което е медицинска сестра и икономист от Хасково.

    Предстои в клуба да се включат ижени от Свиленград. Учредителите съобщават, че към него могат да се присъединят всички дясно мислещи жени, като не е задължително те да са партийни членове.

    Сред приоритетите на Клуба на жените от ДСБ на областно ниво са подкрепата за майчинството и детското здраве, за деца в неравностойно положение, за социалното предприемачество, както и осъществяването на политики за дългосрочна грижа към възрастни и нуждаещи се от подкрепа.

    Националният клуб на жените към ПП ДСБ е създаден през 2016 г. по инициатива на Националното ръководство 2016г. и е с тематичен характер, национален обхват и специфични политики. Основната му цел е да работи за по-пълноценно и ефективно използване на потенциала и талантите на жените в политическия и обществен живот.

    Предстои на 2 и 3 декември Областният клуб на ДСБ Жени-Хасково да се включи в инициативата на националния в София в подкрепа на украинските бежанци.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Дс
      ДС (е)Б(е)
      7 -1
      17:13, 7 ное 2022
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 2
      Ха
      Хаха
      1 0
      14:44, 13 ное 2022
      Явно дсб имат нов пенсионен клуб. Да не говорим че да съществува дсб - жени е супер сексистко и нагло, кому е нужно делене на половете ? С какви "социални" въпроси ще се занимават тези престарели лелки/бабки ? Изречението "дясно мислещи жени" е нонсенс, все едно да кажеш дървено желязо или огнена вода, няма такова нещо, всяка жена е ляво мислеща - ламтяща за права и привилегии, без задължения и отговорности. Когато срещнете дясно мислеща жена "традЕцЕоналистка" и тя ви се представи като такава, питайте я какво мисли за правото на жените да гласуват, и мислят ли че е хубаво да се откажат от това си право. Тогава ще видите колко са "дясно мислещи" и "традЕцЕонни" тези жени
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини