Samsung Diva Collection:официален анонс

Samsung Electronics официално представиха новата си дамска колекция мобилни телефони Samsung Diva Collection 2010, състояща се засега само от два модела: Diva (S7070) и Diva folder (S5150). Според съобщението на корейската фирма, Diva и Diva folder са специално разработени за съвременните жени, чийто лайфстайл е свързан непрекъснато със стремежа към висшата мода. И двата телефона се отличават с изящен външен вид, а задният им панел е с характерен дизайн, напомнящ дюшек, незнайно защо определян от Samsung като "демонстрация на насочеността към модата".

Среди функционалните особености на Samsung Diva (S7070) фирмата отбелязва наличието на сензорен дисплей, 3.2-мегапикселна камера, функция за проследяване на всички събития, свързани с познати и приятели (от рода на изскачащи съобщения при ъпдейти в Facebook, MySpace и други социални мрежи). Вграденият клиент за кратки съобщения позволява да бъдат обединени на едно място всички регистрации на потребителя и обменът на текстови съобщения да стане по-лесен и удобен. Предвидени са също така функции за безопасност под формата на изпращане на обаждане за помощ и "фалшиво обаждане" в критични ситуации, както и "списък с желания", удобен за шопинг и ежедневно пазаруване.

Флипът Samsung Diva folder (S5150) се отличава с практически идентична функционалност на своя сензорен събрат, но има собствен акцент под формата на скрит външен LED дисплей.

Продажбите на телефона стартират в началото на следващата година, като телефоните ще се появят първо в Холандия, Русия и Украйна, след което ще дебютират и в останалите европейски страни. Цената на телефоните засега не е уточнена.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини