Малко дете и възрастна жена пострадаха при катастрофа, спипаха турчин с камион без табели

Дете на две години и възрастна жена на 82г са пострадали при катастрофа в Харманли, съобщават от полицията. Те са били в лек автомобил „Рено“, което е катастрофирало на кръстовището между улиците „Балкан“ и „Ал.Стамболийски“. Френската кола е шофирана от 40-годишна жена. Сблъсъкът е с автомобил „Тойота“ с 61-годишна водачка.

За произшествието е съставен акт.

Също в Харманли е арестуван мъж, управлявал камион без табели. 42-годишният турски водач е шофирал „Мерцедес“ в града. Мярката му на задържане е била до 24 часа.

В Районното полицейско управление в Димитровград пък са задържани двама водачи, нарушили пътния закон. В ареста са пренощували мъж на 30 г, който се е движил с „БМВ“-то си по улиците на града след употреба на метаамфетамин. Вторият нарушител на 48г. е управлявал лек автомобил „Ланчия“, с която на Т-образно кръстовище се е сблъскал с товарен автомобил „Форд“, шофиран от друг димитровградчанин. Произшествието с материални щети е посетено от пътните полицаи, които са тествали и двамата водачи. Пробата на водача на леката кола е показала 1,53 промила в издишания въздух.

От полицията съобщават още за бързо производство, стартирало в управлението в Ивайловград. То е срещу 28-годишен жител на с.Розино, хванат да управлява мотопед край селото. При проверката, полицаите установяват, че мотопеда е с регистрационна табела, неотговаряща на никакво МПС и не е регистриран по надлежния ред.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини