Финален кръг от Първенството по мини футбол за аматьори в събота

На 3 юни 2023г. от 18.00ч. на игрището за мини футбол на спортен комплекс "Раковски" в Димитровград ще се играе финалният кръг от Първенството по мини футбол за аматьори.

В надпреварата се включиха 9 отбора, които след изиграването на 18 кръга и два плейофа, предстои да се срещнат на финала на 3 юни. Освен футболните срещи, които ще разпределят победителите на I, II, III и IV места, ще има професионален коментар на мачовете от популярния в средите DJ Джото и награди за публиката. Истински футболен празник очаква любителите на футбола в събота. Организаторите благодарят за подкрепата на община Димитровград и кмета Иво Димов, който лично се включи и игра в първия мач от Пролетния сезон на първенството.

Първенството по мини футбол за аматьори се провежда за първи път в Димитровград в два полусезона Есенен и Пролетен. Отборите са обединени в Аматьорска лига, картотекирани по всички правила на футболната игра. Спортът е чисто аматьорски и всеки с желание и любов към футбола може да участва. Очакванията са през септември да стартира новия футболен сезон 2023/2024.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини