Седмокласничка от Димитровград първа в конкурс за туризма на три области

Изображение 1 от 3

    Седмокласничката Александра Филева от ОУ "Пенчо Славейков" бе наградена вчера на специална церемония в Областна администрация Кърджли за завоюваното I-во място в Конкурса  "Забележителностите на област Кърджали, област Смолян и област Хасково" в направление Мултимедийна презентация.

    Конкурсът се организира от Областният управител на Кърджали. Презентацията на Александра впечатлява със своята креативност и завладява интереса още с първите кадри. Акценти за интересни обекти и забележителности на седмокласничката са: НАОП "Джордано Бруно", Дом-музей  "Пеньо Пенев", Исторически музей,  Водната кула, парковете Марица, Н.Й.Вапцаров и П.Пенев, Голямата пейка, маса и стол. 

    В представянето на своят презентация  Александра казва:

    С удоволствие реших да участвам в конкурса „Забележителностите на област Кърджали, област Смолян и област Хасково“, защото, също като вас, съм убедена, че нашите области притежават големи туристически възможности и те трябва да бъдат популяризирани и разширявани.

    Избрах направлението „Мултимедийна презентация“ и чрез него ще представя няколко обекта от моя град – Димитровград – които смятам, че са интересни в туристически смисъл и е полезно да се видят и да се посетят както от български, така и от чуждестранни туристи."

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини