Бела Хадид скъса с гаджето и си взе отпуск да лекува лаймската си болест

Бела Хадид тихо се е разделила с приятеля си от две години Марк Калман преди няколко месеца. Освен това супермоделът си е взел отпуск по медицински причини, а именно, за да лекува лаймската си болест, от която страда вече няколко години.

Въпросната болест, предавана от кърлежи, изисквала ежедневно лечение в случая на Бела.

Според последните информации 26-годишната красавица и 35-годишният Калман са решили да поемат по различни пътища през пролетта, след като отношенията им охладнели. „Те бяха много влюбени един в друг, но връзката им в крайна сметка не се разви и те решиха да прекратят нещата“, казва източник, близък до брюнетката, пред ET.

Източникът добавя: „Бела е много мил човек, но се бори с натиска на славата. Тя се опитва да се грижи за себе си след раздялата им.“
Вестник DailyMail пък пише, че двойката се е разделила приятелски, след като страстта помежду им угаснала.

Колкото до слуховете, че сестрата на Джиджи има проблеми със зависимости, други източници твърдят, че това не е така. „Преди девет месеца Бела реши, че иска да спре да пие и спря. Тя никога не е имала проблеми с алкохола или с наркотиците. Тя не е на рехабилитация.“

Съобщава се, че Бела и Марк, който е артдиректор и работи с рапъра Травис Скот от години, са се запознали покрай общ моден ангажимент в Ню Йорк през 2020 г. Двамата потвърдиха връзката си едва на следващото лято и по-точно на 8 юли 2021 г.

По това време E! News съобщи, че Бела и Марк имат много „сериозни“ намерения един към друг и вече не искат да пазят романса си в тайна.

„Той е творецът зад много модни проекти и пътищата им са се пресичали няколко пъти“, разкри източникът тогава.

Освен това майка ѝ Йоланда и по-голямата ѝ сестра Джиджи Хадид, която беше арестувана за притежание на марихуана по-рано тази седмица на Каймановите острови, както и останалата част от семейството им, са одобрявали много Марк.

По време на разговор със списание „Interview“ Бела каза, че се чувства „супер удобно и много сигурна в отношенията си с Марк“, наричайки го „моето зайче за емоционална подкрепа“.

Що се отнася до работата му като фотограф, тя каза, че „той е невероятно талантлив във всичко, което прави“. Все пак Бела рядко говореше за връзката си публично и предпочиташе да държи романса си с Марк далеч от светлината на прожекторите.

„Когато давате на други хора място да имат мнение за неща, които са толкова лични за вас, това ги отравя“, каза по този повод Бела пред Vogue през 2022 г.

Може би тя имаше предвид по-публичната си връзка с певеца The Weeknd, с когото бяха заедно между 2015 и 2019 г.

Счита се, че първоначално Хадид се заразява с лаймската болест през 2012 г. в семейното ранчо в Санта Барбара, където отглеждат коне.

Тя официално е диагностицирана на 16-годишна възраст, като първоначално е започнала да се самолекува, защото „бях толкова депресирана и болна“.

Бела минава на домашно обучение и спира да язди коне поради мозъчна мъгла. Тя призна в интервю, че по това време никой не вярвал, че тя е хронично болна, с изключение на майка ѝ Йоланда Хадид, която също беше диагностицирана с лаймска болест през 2012 г.

Източник: Tialoto

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини