Стефан Димитров е кандидатът за кмет на местната коалиция “Алтернативата на гражданите” в Димитровград

Изображение 1 от 2

    Стефан Димитров е кандидатът за кмет на община Димитровград на местната коалиция „Алтернативата на гражданите“, която вчера регистрира в Общинската избирателна комисия и пълна листа с 33-ма общински съветници. Сред тях са реализирали в личен и професионален план млади дами, като предприемачът Габриела Бушева, земеделският производител Даяна Димитрова, юристът от неправителствения сектор Антония Филева и адвокат Валентина Кунева. От „Алтернативата на гражданите“ залагат и на опита в лицето на видния бизнесмен, общественик и благодетел Иван Евлогиев и дългогодишният директор на едно от местните училища Снежана Ангелова. 

    Кандидати за кметове коалицията издига и в дванадесет населени места с пряк избор в общината. Сред тях са досегашните кметове на Ябълково Костадин Атанасов и на Каснаково – Тодор Атанасов. На нови лица „Алтернативата на гражданите“ залага в Крепост, където издига кандидатурата на Тихомир Кирчев. В Странско за кметския пост ще се бори младият земеделец Иво Филев. Кандидат за кмет на с. Добрич ще бъде Младен Колев, а на Радиево – Иванчо Хубенов. За доверието на жителите на град Меричлери ще се бори дългогодишният пазител на българската граница Петър Тодоров. 

    Община Димитровград да бъде мястото, на което младите хора да се реализират и да осъществяват мечтите си – градът на мечтите за всички жители. Това казаха членовете на коалицията минути след като внесоха заявленията за регистрация за участие в предстоящите местни избори. 

    Определянето на правилните приоритети в посока грижа за хората и развитие на малките населени места е правилната посока на развитие на общината, смятат от „Алтернативата на гражданите“. 

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Йо
      Йордан
      25 -11
      09:42, 26 сеп 2023
      Никой не е толко тъп да избере такъв човек за кмет втори път. Даже от фабриката не гласуват за него.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини