Николай Ставрев представи програмата си за развитие на Хасково пред служители на „АБ“ АД

Изображение 1 от 4

    Независимият кандидат за кмет Николай Ставрев се срещна с работници и служители на хасковската фирма „АБ“ АД специализирана в пътно строителство и производството на строителни и инертни материали. Кандидатът бе придружен от представители на партиите, които подкрепят кандидатурата му за местните избори на 29 октомври - „Ние идваме - Спаси Хасково“, Коалиция „БСП за България“, Коалиция „България на регионите“ и Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България".

    Фирмената зала едва побра желаещите да се срещнат с Николай Ставрев и кандидатите за общински съветници. В началото гостите представиха кандидата за кмет и обясниха причините да подкрепят точно неговата кандидатура.

    Николай Ставрев разясни моменти от програмата си, като се спря по-подробно върху инфраструктурата, транспорта, инвестиционната политика на общината, промените в градската среда, социалните дейности, екологичната картина на общината. Специален акцент постави върху образованието, възможностите за спорт и младежките дейности и всичко което общината би могла решително да подобри, при това в най-кратки срокове.

    Основният въпрос, който вълнуваше всички присъстващи бе какво може да направи Николай Ставрев, когато стане кмет, за да даде възможност на децата им да се развиват и да работят в Хасково.

    Кандидатът разясни възможността да се потърси разширяване на филиала на УНСС с допълнителни специалности, включително и с редовно обучение. Той подчерта, че образованието е задължително, но не и достатъчно условие за реализацията на децата ни в Хасково. Това ще стане едва след като се изгради новата индустриална зона на летище „Узунджово“, като се създадат и паралелки, подготвящи кадри за новите производства. Вярно е, че трябва време, но важното е да се започне и да се върви уверено в правилната посока.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини