Димитровградският театър се присъединява към Европейската нощ на театрите

Общински драматичен театър "Апостол Карамитев" се присъединява към XI-тото издание на инициативата Европейска нощ на театъра. В съботния ден, на 18 ноември, програмата ще предложи на малките зрители детската постановка "Малкото призраче" от 11.00ч., като билети за нея могат да се закупят на касата на театъра или онлайн- https://entase.to/eP

На 18 ноември от 15 до 19 часа театърът ще посрещне зрители, които искат да опознаят живота на културната институция отвътре с инициативата "Отворените врати", като за целта на всеки кръгъл час ще бъдат организирани обиколки из дебрите на театъра.  

В часовете от 15 до 18 часа включително, желаещите ще могат да направят опознавателна разходка из театъра  и да разгледат  гримьорни, гардероб, сцената и механизмите към нея. Гостите на театъра ще могат да видят и театрални костюми на популярни персонажи и известни актьори, превъплътили се в тях в постановки на сцената на димитровградския театър. 

Повече информация за спектаклите и програмата на ОДТ "Апостол Карамитев" можете да намерите на официалната интернет страница на театъра: 

https://www.facebook.com/theatre.dimitrovgrad?locale=bg_BG

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини