Иззеха 19 600 къса безакцизни цигари край Димитровград

19 600 къса безакцизни цигари и стоки на запазени търговски марки иззеха униформените полицаи от управлението в Димитровград, информират от полицията.

Вчера в 18,30 часа на км.35 на АМ“Марица“ те са спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген“, шофиран от 42-годишен пловдивчанин. В колата с него са пътували две жени на 40г. и 16г. и младеж на 21г., всички от с.Динк. В хода на контрола, на различни места в купето на колата са намерени 14 620 къса цигари без бандерол, за които 40-годишната е признала, че са нейни. Открити са и 348 чифта чорапи с лого на защитена марка без разрешение на правопритежателя, оказали се собственост на младия мъж. Папиросите и артикулите са предадени на служителите с протокол по образуваното досъдебно производство.

Половин час по-късно на магистралата полицейските служители спрели „Мерцедес“, управляван от мъж на 33г. от пловдивското с.Бенковски. Той бил придружаван от негов съселянин на 25г. и 48-годишна пловдивчанка. От автомобила с протокол са иззети 4980 къса цигари, притежание на пътника.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини