Кметът на Димитровград е сред номинираните за членове на Управителния съвет на НСОРБ

Кметът на община Димитровград, Иво Димов, участва днес и утре в работата на Общото събрание на НСОРБ, което се провежда на 27 и 28 февруари 2024г. в София. В дневният ред на форума, кметовете на общини в страната ще изберат Управителен и Контролен съвет на сдружението за новия мандат, както и председатели за двете ръководни форми. 

Иво Димов е сред номинираните за членове на Управителния съвет на Националното сдружение на общините. Той бе издигнат от колегите си на проведеното в Пловдив регионално делегатско заседание за представителите от Южния район. Регионалното делегатско събрание издигна още кандидатурите на Костадин Димитров – кмет на община Пловдив, Емил Кабаиванов – кмет на община Карлово, Ерол Мюмюн – кмет на община Кърджали, Павел Михайлов – кмет на община Родопи. За член на Контролния съвет на НСОРБ беше предложен кметът на община Сърница Неби Бозов. 

Другите точки в дневния ред, които ще обсъждат кметовете на общините, са отчетите за дейността на Управителния и Контролния съвет през 2023г., програмата за дейността на НСОРБ за 2024г. и отчет за изпълнението на бюджета на НСОРБ за 2023 г. и проектобюджет за 2024г.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Случаен виц

Последни новини