"Стажантът" с Мария Бакалова превзе Кан 2024

Успехите за Мария Бакалова продължават с пълна сила. На 20 май българската актриса прикова всички погледи на червения килим на кинофестивала в Кан.

Бакалова присъства на премиерата на "Стажантът" заедно с колегата си Себастиян Стан и режисьорът на филма Али Абаси. В "Стажантът" актрисата влиза в ролята на Ивана Тръмп - първата съпруга на Доналд Тръмп. Докато Себастиян Стан се превъплътява в самия Тръмп, а сюжетът ни връща през 70-те и 80-те години на миналия век, когато бизнесът му с недвижими имоти е във възход.

На кинофестивалите от особено значение за качеството на един филм са овациите, които получава непосредствено след премиерата си. В случая на "Стажантът" обаче има няколко различни твърдения за това колко минути са продължили те.

Variety твърдят, че става дума за осем минути, в които публиката в залата е ръкопляскала на крака. От The Hollywood Reporter смятат, че са били почти осем минути, докато Deadline са засекли цели 11 минути овации.

Според Entertainment Tonight овациите след прожекцията на "Стажантът" са продължили почти 10 минути. Имайки предвид всичко това и голямата разлика от три минути между някои от източниците, от Vulture смятат, че в крайна сметка овациите след края на филма са били около девет минути и половина.

Въпреки няколкото разнородни информации, до момента това е един от най-аплодираните филми на Кан 2024. Megalopolis на Франсис Форд Копола получи около осем минути ръкопляскане, а "Фюриоза: Сага за "Лудия Макс" дори по-малко - седем минути.

Твърденията за овациите след Emilia Pérez със Зоуи Салдана и Селена Гомес пък са за около 10 минути. The Substance с Деми Мур е получил около 11 минути ръкопляскане. 

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини