Отличие „Талант на ОДК 2024“

На 18 юни концертната зала на Общински детски комплекс гр.Кърджали събра изявените и талантливи деца и техните родители за церемонията „Талант на ОДК“, която се провежда за четвърта поредна година.

И тази творческа учебна година бе много успешна за децата и педагозите от ОДК. Те имаха многобройни участия в общински, областни, национални и международни конкурси, в които завоюваха 72 призови места. През годината Обшински детски комплекс реализира и проведе над 70 публични прояви - програми, тържества, концерти, изложби, събития и инициативи, на които присъстваха стотици деца, родители и граждани.

На вълнуващото тържество директорът на ОДК г-жа Златка Пеньова връчи 61 индивидуални грамоти и медали в категорията „Талант на ОДК“ за постигнати високи резултати в общински, областни и национални конкурси, 11 грамоти и медали в категорията „Талант на ОДК за цялостен принос“ на дванадесетокласници, дългогодишни участници в клубовете и школите, 32 грамоти в категорията „Изявени ученици“ за активно участие в дейностите и публичните прояви на ОДК.

В категорията „Отличие за колектив“, статуетка и благодарствена грамота за цялостната си дейност през годината и издигане престижа на ОДК получиха шест школи и клубове - Школа по изобразително изкуство „Палитра“ с ръководител Севинч Еминова, Клуб „Театър, творчество, изява“ с ръководител Марияна Бекриева, ДВГ „До Ре Ми“ с ръководител Милослава Славова, Школа за модерни и спортни танци с ръководител Нина Тодорова, Школа по етнография и краезнание с ръководител Нели Карабашева и Клуб по фотография „От черно до бяло“ с ръководител Антония Грозева.

Директорът на ОДК поздрави учениците и екипа от педагозите на ОДК за успешната учебна година и постигнатите високи резултати, благодари на родителите за подкрепата и доверието и пожела на всички весело и щастливо лято.

Това съобщиха от ОДК-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини