Графа с хитови парчета в общинските празници, “Стрийт дъст” обраха овациите

Най-ритмични парчета от своя репертоар изпълни вчера пред димитровградска публика Владимир Ампов-Графа. С рецитала си авторът на “Крадена любов” предизвика искрените овации на публиката, събрала се на централния площад “България” в рамките на общинските празници “От Цветница до Великден”. Преди Графа, свои актуални облекла от колекция “Пролет-лято” представиха местни производители на дамско облекло.

От откритата сцена пред сградата на димитровградското Кметство възхита у стотиците присъстващи несъмнено събуди и изпълнението на хип-хоп формацията “Стрийт дъст”. Участниците в тв-шоуто “България търси талант" показаха завиден синхрон в запомнящото се танцово съчетание с популярни инструментални семпли.

Благотворителен базар на Великденски сувенири, украси и предмети на приложните занаяти течеше встрани, паралелно от изявите на сцената. Организаторите от Общината се заричат набраните по време на кампанията средства да бъдат вложени изцяло в закупуване на система за пречистване на вода. Филтриращият апарат ще бъде инсталиран в плувен комплекс “Раковски” като дар за хилядите жители и гости на Димитровград.

Източник: dgpazar.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини