Без Тихомир Митев започна селекцията във ФК"Димитровград 1947"

30-те футболисти, повикани за селекцията днес тренираха

С 30 футболисти започна предсезонната си подготовка ФК"Димитровград 1947" на градския стадион "Миньор" днес, На терена загряваха защитникът Чавдар Камов, който доскоро игра в "Хеброс"-Харманли, четирима футболисти от отбора на "Стамболово"-защитниците Георги Делчев и Живко Митев, халфа Мюмюн Реджеб и вратаря Янислав Иванов. На първата тренировка не се появи димитровградчанина Тихомир Митев , играл в свиленградския футболен отбор.През новия сезон треньорът Митко Добрев ще разчита и на играещия помощник-треньор Христо Димитров. До няколко дни Добрев ще се спре на 22 имена, които ще играят в димитровградския отбор.

Треньорът Митко Добрев

Преди загрявката, футболистите играха около 40 минути на терена под вещия поглед на десетина любители на най-популярната в света игра. Последва разбор на тренировката, направен от Митко Добрев и няколко ценни футболни съвета .

На 10 юли -събота димитровградските футболисти ще са домакини на тристранен турнир с участиено на отбора на Стамболово и втородивизионния "Любимец". Срещите ще се играя на стадион "Миньор".

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини