С летни разпродажби "ловят" клиенти на Неделен пазар

Табелите с надпис "Разпродажба" висяха почти на всяка серия

Сезонни намаления на дрехи, обувки и аксесоари заляха най- голямото тържище в страната, димитровградският пазар. В опит да привлекат клиенти, търговците са поставили табели с надписи "Разпродажба" почти на всяка маса и павилион. Така можете да се сдобиете с прилични на вид сандали за 10 лв, потник в ярък цвят за 5 лв. или да се запасите за следващото лято с рокля на цветя, за пак за 10 лв. Любителите на аксесоари ще намерят на тържището колани за 2 лв., а дамските чанти, заредени през летния сезон се харчат за 10-15 лв. Срещу 5 лв. на една от централните алеи има голям избор на мъжки блузи и тениски, стига да ви допадне нещо.

Ако държите на качествените дрехи няма да усетите сериозни намаления в цените. Все пак хубави дънки или летен тишърт може да се купи с 3 до 5 лв по - евтино от стандартната цена.

Предприемчиви търговци от централните маси вече са заредили и нова стока за предстоящия есенен сезон. Става ясно, че кожените якета в преливащи цветове - бежово, сиво, кафяво и черно ще актуални сред дамите. Пак кафявото в различни нюанси е цветът, който търговците налагат и след джинсите през есенно-зимния период.

Зяпачите на неделното тържище са повече от купувачите

Въпреки, че пазарът бе пълен с посетители днес, търговците не бяха доволни от оборота и разказаха, че се купува по-малко в сравнение с предни години. Продавачите на детски дрехи, чанти и аксесоари за ученици чакат продажбите да скочат в началото на септември, когато родителите традиционно пазаруват повече за първия учебен ден.  

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини