Търсят главен архитект с основна заплата 343 лв.

Днес изтича крайният срок за подаване на документи за конкурса за главен архитект, който община Димитровград обяви на 18 август. Списъкът с дописнатите кандидати все още не е ясен, но се знае, че те трябва да имат степен бакалавър с направление "Архитектура, строителство и геодезия" и стаж поне 2 години. Освен добро познаване на Закона за устройство на територията, кандидатите трябва да могат да работят и с различни специфични компютърни програми. В обявата има посочена и информация за минималния размер на основната заплата, която е 343 лв.

Бакалаври по социални и педагогически науки трябва да бъдат кандидатите за друго място, обявено миналия петък от общината - директор на Детския и младежки център. Изискването за стаж и тук е две години, но предимство имат хората, трупали професионален опит в държавно или общинско търговско дружество или предприятие. Набирането на документи за директорското място в Детски и младежки център ще продължи до края на септември. След като станат ясни допуснатите кандидати, ще има и събеседване с тях.

Неофициално вече е ясен и шефа на отдел "Приходи" към общината, след като и за тази позиция в края на юли бе обявен конкурс. На първо място след тест и събеседване е класирана Светлана Делчева. Останалите кандидати бяха главния експерт в отдела Славея Господинова, старшия инспектор в същия отдел Адриана Кадифейкина и Георги Стайков, който работи в хасковския офис на НАП като инспектор по приходите.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини