Американски доброволци биха общината с 6:4

Кметът Стефан Димитров пазеше вратата на общината

Атрактивен мач, с който бе отбелязан Международния ден на доброволеца се проведе днес на димитровградския стадион "Миньор" Един срещу друг застанаха доброволци от Корпуса на мира от цяла България и представители на община Димитровград. След оспорвана битка, наситена с много емоции победиха доброволците, а като голмайстор на мача се открои Джейк Хеленкамп от Димитровград, който вкара цели три гола. Другия димитровградски доброволец от Европейската доброволческа служба Майлод Бенбалули се разписа с един гол във вратата на общината. А тя дълго време бе пазена от градоначалника Стефан Димитров, който спаси няколко топки.

В отбора на кметството се изявиха още зам.кметът Красимир Минев, селските кметове Марин Маритов на Добрич, Жечо Жечев на Светлина и Янко Янков на Горски извор. Топка в полето на общината ритаха още съветниците Сашо Спасов и Иван Маринов, Боян Ботев от ОП"Благоустрояване", Атанас Бялков от отдела по търговия и земеделие към местната администрация. В отбора на димитровградчани майсторска игра показа и шефа на МБАЛ "Св.Екатерина" д-р Здравко Наков. И двата отбора се забавляваха на терена и показаха, че за хубавата игра няма възрастови ограничения. Играчите на терена бяха от 20 до над 50 -годишни. 

Марин Маринов и Иван Маринов се опитват да си приберат топката от американски доброволец
Майлод Бенбалули от Франция защити честта на доброволците с един гол
Димитровградчани в атака
Част от тима на доброволците в днешния мач

Изморен от играта на терена добричкия кмет Марин Маринов се просна на земята, а депутатът от ГЕРБ Иво Димов веднага го масажира. Народният представител наблюдаваше мача и подкрепяше димитровградския тим, заедно със сина си.

Иво Димов масажира добричкия кмет Марин Маринов

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини