Маркират пътя Димитровград - Хасково

Освежаване на пътна маркировка на пътя между Димитровград и Хасково започна в началото на седмицата. Екипи на Пътно поддържане -Хасково днес подновяваха боята в района на кръстовището за село Крепост. От фирмата обясниха, че разстоянието от Димитровград до Крепост е било маркирано още в началото на пролетта. През лятото фирмата прекъснала работа, която от вчера е възобновена от пътя до димитровградското село.

"Ще се опитаме да освежим маркировката по пътя до областния град до петък", каза шефът на Областно пътно управление Живко Боговски пред Dimitrovgrad,bgvesti.net. Работещите от Пътно пъддържане са зависими от времето, ако вали не може да се маркира, обясни инж.Боговски. Той не можа да уточни приблизителното количество боя, която ще бъде нанесена върху пътното платно. Обясни само, че предстои подновяване на маркировката в цялата Хасковска област, така че е трудно за се изчисли.

Преди да се постави боята, асфалтът се продухва, за да няма малки камънчета

Шофьорите по пътя Хасково-Димитровград не бяха особенно впечатлени от инициативата на Областното пътно управление. Мнозина смятят, че предстоящите дъжд и сняг ще повредят новата маркировка и на пролет пак ще трябва да се боядисва.

Шофьорите смятат, че снегът ще изтрие новата маркировка
Пътното замерва преди да "удари " боята
До края на седмицата новата маркировка ще стигне Хасково

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини