Осветиха парка пред библиотеката

С 11 нови лампи се сдоби паркът пред Градската библиотека месец и половина след като бе ремонтиран основно. Осветителните тела са в стила на поставените преди това пейки, коментираха от фирмата-изпълнител. Работници днес използваха хубавото време, за да монтират високите лампи и кръглите тела отгоре.

Офанзивата по осветяването на пространството пред библиотеката започна в началото на седмицата, но дъжда попречи на работата. Освен, че е по- естетично, от новите лампи има и огромна полза. Досега в този район на парка беше тъмно като в рог, коментираха живеещи в съседните къщи.

С поставянето им реконструкцията на пространството пред сградата на бившия дом на техниката е окончателно завършена. В началото на юни бе подменена канализацията, терена бе заравнен и върху него поставени цветните бетонови плочки. Изградена бе и чешма, заедно с цветла леха в средата на парка.

За 70 календарни дни ремонта извърши фирма "Евростандарт 2010", стойността му е за 108 335 лв. За да предпазят новата настилка от безразборно паркирани коли строителите сложиха и скоба, която засега върши своята работа.

 Dimitrovgrad.bgvesti.net

Работниците пренасят осветителните тела
С поставянето на лампите ремонтът на пространството пред библиотеката завърши
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини