ФК "Димитровград 1947" завърши на равно с ФК "Тунджа 2006" след спорно съдийство

Двата състава преди началото на двубоя

ФК "Димитровград 1947" завърши 1:1 и не успя да победи ФК "Тунджа 2006" - Ягода въпреки по-добрата игра в двубой от Югоизточна "В" група игран днес от 14:30ч. на стадион "Миньор" пред около 200 зрители на трибуните. Още в самото начало на двубоя Живко Митев успя да пробие от дясно, но бе фаулиран в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Чавдар Камов, който в днешния мач бе с капитанската лента, но не успя да вкара коженото кълбо във вратата на гостите след добрата намеса на вратаря Господин Господинов. До края на полувремето и двата отбора допуснаха много грешки в средата на терена и не се стигна до нищо интересно.

Второто полувреме започна под натиска на домакините, но при една контра атака Янислав Иванов излезна ИЗВЪН границите на наказателното поле и фаулира нахлуващия нападател на гостите. Главният съдия допусна огромна грешка и за нарушение започнало извън наказателното поле отсъди дузпа в полза на ФК "Тунджа 2006", която капитанът на синьо-белите превърна в гол. Димитровградчани продължиха с натиска си и съвсем закономерно с гол на Живко Митев изравниха резултата. За да се подсили още играта на жълто-сините на терена се появи Петър Станев, който допринесе за по-настъпателните атаки към вратата на гостуващия тим, но се стигна само до нацелването на лявата и горната греда. След последния съдийски сигнал множество ругатни се изляха основно върху главния съдия Неделчо Гаджалов за отсъдената дузпа за нарушение извън наказателното поле.

След този 15-ти кръг ФК "Димитровград 1947" е на 13-то място с 19 точки и мач по-малко. Другата неделя момчетата на старши треньора Митко Добрев имат гостуване на ФК "Свиленград 1921".

Източник: dimitrovgrad4u.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини