На съд заради скърцащо по време на секс легло

Стефани Мюлер и Лукас Цетша се явиха в съда заради скърцането на леглото им по време на секс. Делото се е гледало преди дни в Берлин, според D News.

Инцидентът със скърцащото легло станал в една юлска нощ, тази година. Съседите на 24-годишната Стефани и 25-годишния Лукас слушали скърцането час и половина от 23:30 до 1 часа, след което засипали местните власти с десетки жалби срещу поведението на младата двойка

В крайна сметка Стефани и Лукас били привлечени под административна отговорност. Обвиненили ги в нарущаване на закона за тишината, за което глобата е 100 евро. Обаче двойката категорично отказала да плати, след което делото било предадено в съда.

Пред съдията Мюлер заявила, че леглото, на което двамата правят секс е ново и не би трябвало да скърца силно. Германката допълнила, че тя и приятелят и не били шумни. „Може вие да не сте вдигали шум, но креватът ви все пак е пречел на съседите”, отбелязва съдията. Цетш подкрепи партньорката си: "Това беше съвсем обикновен секс, нищо особено".

Делото за скърцащото легло било прекратено заради неявяването на съседите в съда.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини