ЕНП-Димитровград: Продължаваме напред!

Георги Георгиев и Петър Томов разказаха, как смятат да участват на изборите тази година

"Димитровград бе даден за пример, като община в която може да се работи за просперитета на хората", това заяви лидера на местната структура на Единната народна партия в Димитровград Петър Томов. Пред журналисти тази вечер той разказа за проведеното преди дни в столицата събрание на ЕНП, на което е била коментирана актуалната политическа обстановка. Томов припомни, че тук партията има опит в управлението като част от коалиция "Да" за Димитровград".

Местната структура все още не е решила дали да се яви в коалиция или самостоятелно на изборите, уточни Томов. По данни на партията близо 1 500 са членовете и симпатизантите на ЕНП в общината. "Радетели сме на идеята за гражданско общество, стремим се да сме креативни и с новаторски идеи", казаха още последователите на Европейската народна партия. Целта на тукашната организация в предстоящия вот е да обедини хората на възраст от 18 до 40 години и да ги накара да вярват в себе си.

Стратегия за развитие на Димитровград готвят от ЕНП - Димитровград, все още обаче се уточняват нейните детайли. Предстои в скоро време да заработи и сайт на тукашната структура, казаха от там.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини