Димитровградските борци с осем медала от международно състезание

С два златни, четири сребърни и два бронзови медала се завърнаха от Международният турнир по борба "Злати Ройдев" състезателите на Спортен клуб по борба "Димитровград" , похвалиха се от ръководството. Десетото юбилейно издание на турнира се проведе в Гълъбов през почивните дни, участие в него взеха 24 отбора от страната и чужбина.

В категория до 42 кг Димитър Иванов стана носител на златен медал след като на финала победи съотборника си Веселин Петров. Талантливият борец получи и най-авторитетния приз в надпреварата ,купа "Злати Динев Ройдев".

Спортистът на Димитровград за 2010 година Микяй Наим стана първи в категория до 47 кг., като преодоля съотборника си Иван Ангелов. Трети в тази категория стана Мирослав Иванов, също състезател на СКБ "Димитровград".

В категория до 35 кг среброто взе Иван Янков, а в същата категория бронзовия медал бе присъден на Николай Любенов. Веселин Славов при 73-килограмовите си тръгна от международния турнир със сребърно отличие.

Възпитаниците на треньорът Салим Наим сега се готвят за участие в Международен турнир по борба в Украйна, който ще се проведе в началото на април тази година.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини