Димитровград събра 1 677 лв. за лечението на Ирина

"Звездните момичета" на Борис Вълканов

Сумата от 1 677 лв. събраха димитровградчани от продажбата на билети за благотворителния концерт в подкрепа на пострадалата преди година при катастрофа Ирини Мишонова. Организатори на проявата тази вечер бяха димитровградските ученички Емануела Димитрова и Натали Петрова. Много приятели на момичето в будна кома и хора, съпричастни към каузата дойдоха в залата на театъра.

На сцената се изявиха Балетен център "Галаксико" ДВГ "Таралежите", "Звездните момичета" на Борис Вълканов, Жоро Рапа и Алекс, Елеонора Сталева, Мажоретния състав при община Хасково, самодейците при народно читалище "Васил Левски", танцов състав от Езикова гимназия -Димитровград и др. Всички те пяха безвъзмездно за Ирина, благотворителното мероприятие подкрепиха от ръкокодството на театъра, община Димитровград, водещата Ваня Димитрова и озвучителят Даниел Палашев.

Емануела и Натали благодариха на всички хора и фирми, отзовали се на техния призив и обещаха, че набраните средства ще бъдат предоставени за лечението на Ирина Мишонова.

На няколко пъти публиката се изправи на крака, за да аплодиха изпълнителите
На сцената се раздаде от душа и сърце и Елеонора Сталева
Детско вокално студио "Таралежите"

Жоро Рапа
Балетен център "Галаксико"
Едно от момичета, подело кампанията - Емануела също се изяви на сцената

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини