12 °C

Подмяна на бордюри разбуни духовете на бул."Д.Благоев"

На спонтанен протест се вдигнаха днес неколцина живеещи в блок 27 на димитровградският бул. "Д.Благоев". Вместо да се радват, че им подменят бордюрите по сервизната улица до блока, хората се ядосваха, че никой не ги е предупредил за ремонтите тази сутрин, за да си изместят паркираните коли. 

Стефан Стефанов разказа, че багер на ОП "Благоустрояване" дошъл малко преди 10.00 часа тази сутрин и започнал да разкопава стария тротоар покрай спрените до блока коли. "Да бяха казали, че ще подменят бордюрите, да сложат обява ден преди това, за да знаем", жалва се живеещият в блок 27 мъж. Той обясни, че тежката машина минала на сантиметри от колите, които живеещите паркират пред блока.

Близо час след тарапаната, багерът на фирмата и работниците, които копаеха се изнесоха. Обясниха, че имат нареждане днес да не работят тук. "Сега пък ще остане разкопано", оплака се пенсионерка на първия етаж в блока, след като видя зейналата дупка под терасата. Никой от ръковоството на ОП"Благоустрояване" не бе открит за коментар до момента.

Част от спраните коли бяха на паркинга покрай блока, тези по тротоара бяха преместени
Стефан Стефанов от блок 27 се ядосваше, че никой не е предупредил за ремонтите по бордюра
Багерът на "Благоустрояване" разкопа половината тротоар до блока и се изнесе
Под терасата на тази пенсионерка остана дупка

Час след началото работата прекъсна

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 14.04.2021

Последни новини