Escom празнува рожден ден!

С още една година порасна най-големият доставчик на интернет в Южна България - ЕSCOM. Фирмата, доказала се с качеството на предлаганите услуги и коректното обслужване присъства в десет града на областите Хасково, Кърджали, Смолян и Пловдив. В Димитровград офисът се намира на бул."Димитър Благоев" №1.

Основана през 1990 година, при старта дейността бе концентрирана върху хардуера. Днес ESCOM израсна до фирма за комуникационни и информационни решения. Ние сме един от първите и предпочитани съвременни интернет доставчици в България. Успяхме да се наложим с качествено обслужване и особено внимание към клиента, гарантирайки качеството на продуктите и услугите, които предлагаме, като същевременно се стремим да развиваме дългосрочни връзки на базата на взаимното сътрудничество и изгода. Целта, която винаги сме преследвали, е да предоставим на своите потребители все по-достъпни, по-ефективни и по-лесни за използване комуникации.

Ние от ЕSCOM от самото начало развиваме своя собствена фирмена култура. Неконвенционалният ръководен стил и модерната структура на фирмата подпомагат творческото начало и чувството за отговорност на служителите ни. Вярваме безрезервно в тях и в добродетелите, заложени в основата на нашата корпоративната култура. Така успяхме да изградим силен колективен дух и вяра.

Убедени, че един висококвалифициран персонал е нашето най-голямо богатство, ние подпомагаме 130-членния си млад и амбициран екип си при повишаване на квалификацията му и в реализацията на личните цели на всеки един от тях. За да ги направим щастливи и доволни хора. Защото една организация е толкова добра, колкото са добри хората, които работят за нея.

И за в бъдеще ще продължим да следваме добре изпитаната и работеща във времето ESCOM формула на успеха-качествени услуги + добра цена + коректно обслужване = ДОВОЛНИ ПРИЯТЕЛИ

Ще продължим да даваме всичко от себе си, за да имат клиентите ни най-добрите и сигурни услуги в региона. Ще продължаваме да се развиваме, за да заслужим званието „ESCOM - различният доставчик”! 

Dimiyrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини