"Неохим" отчете счетоводна загуба за миналата година

Общо събрание на акционерите на "Неохим" АД се проведе в края на седмицата, информираха от пресслужбата на торовия завод. От общо 2 654 358 акции на регистрирания капитал, на събранието присъстваха собствениците или техни пълномощници на 2 004 669 акции, или 75, 52 на сто от капитала на дружеството. Събранието бе открито от главният изпълнителен директор Димитър Димитров, а дневният ред включваше 11 точки.

Събранието на акционерите реши реализираната счетоводна загуба през м.г. в размер на  9 780 484, 28 лева да бе покрита с натрупани печалби от минали години. Акционерите освободиха от отговорност членовете на Съвета на директорите на „Неохим“ АД за дейността им по управление на дружеството през 2010-та.

С пълно мнозинство бе гласувано „за“ доклада на специлизирано одиторско предприятие за проверка и заверка на консолидирания финансов отчет на група „Неохим“ и самия консолидиран отчет за 2010 г.

Избрани бяха фирми, които да извършват независимия финансов одит и заверка на финансовите отчети за 2011 година.Приет бе доклада на директора за връзки с инвеститорите за дейността му , както и доклада на одитния комитет за дейността му през 2010 г., казаха от торовия завод в Димитровград

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини