В Димитровград нещат да стачкуват срещу безобразията на монополистите

Структура на ДНЕС в Димитровград бе учредена през март, в координационния съвет влизат трима души

Няма желаещи димитровградчани да се включат в националния протест "Заедно срещу безобразията на монополите и ценовия терор", който Движението за национално единство и спасение (ДНЕС) организира в неделя в София. Това обявиха днес от тукашния офис на неправителствената организация. В столицата недоволните ще изразят възмушението си срещу поредния скок на цените на тока, парното, газта, горивата и произвола на мобилните оператори.

Опитите на местната структура да агитира членове, симпатизанти и граждани да участват в националното мероприятие засега са без успех. До утре трябва да станат ясни бройките на хората, който ще пътуват за столицата от димитровградско, обясниха от ДНЕС. Над 100 да желаещите да подкрепят протеста от Хасковска област.

Структура на ДНЕС бе учредена през март в Димитровград, обявена бе и членска маса от 50 души. Тогава областният координатор на неправителствената организация за Хасковска област Димитър Тренков бе категоричен, че организацията ще защитава интересите на хората и ще се бори срещу произвола на монополистите.Три месеца след учредяването си тукашната структура още няма офис.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини