Кърджалиец с БМВ се метна в канавката на околовръстното

Бащата до излетялата от пътя кола

23-годишният Ферди Вели от кърджалийското село Мост излетя от околовръстния път на Хасково днес около 16 часа и се приземи в канавката. Заедно с него в колата били баща му и майка му. Семейството пътувало за Гърция, където отивало на работа. Никой от тях не е пострадал, с изключение на бащата, който имаше повърхностна рана на носа. На място пристигна екип на Бърза помощ, но мъжът заяви, че му няма нищо и отказа да тръгне с тях за обстоен преглед.

БМВ-то тъкмо навлизало в плавен десен завой, когато отсреща се задала бързо движеща се бяла кола. Тя ги забърсала странично, младият шофьор Ферди изгубил контрол над автомобила и буквално прелетял над мантинелите вляво. Водачът на бялата кола изобщо не спрял, а изчезнал с висока скорост. Това гласят обясненията на семейството. Униформените от КАТ обаче се усъмниха в тяхната версия заради липсата на спирачен път по асфалта.

На трийсетина метра преди мястото, откъдето БМВ-то е излетяло от пътя, обаче се търкаляше скършеното му странично огледало. Това означава,че във версията на семейството може и да има нещо вярно, коментираха униформените, които продължиха огледа на местопроизшествието.

Тодор Кръшков

23-годишният шофьор Ферди има едва три месеца стаж зад волана
Само бащата бе леко пострадал в катастрофата
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини