Галаксико: Разбихме конкуренцията в Приморско

С огромен брой купи и медали се завърнаха танцьорите на балетен център "Галаксико" при Детския и Младежки център от второто издание на международният фестивал "Морска фиеста" в Приморско.

"Разбихме конкуренцията на пух и прах", бяха думите на хореографът на "Галаксико" Тихомир Митев минути преди завръщането на групата в Димитровград. Ръководителят на танцовата школа се затрудни да изброи всички челни места, медали и отличия, завойвани от възпитаниците му.

Сред най-успешно представилите се в Приморско са Ивайло Сапунджиев, Гергана Консулова, Елина Теодошева, Алескандър Галев, Павлин Карабонев, Анабела Крумова и др. Купата "Грант при" на фестивала е дадена на танцьорите от "Галаксико", похвали се още Митев.

В рамките на фестивала се е провел и конкурс "Мис и Мистър Приморско", първите места и в двете категории са за димитровградчаните Ясмин Кирилова и Александър Галев. Припомняме, че за участие в "Морска фиеста" в Приморско заминаха 21 танцьори от малката и средната група на школата. Това е второ поредно участие за димитровградската формация в този танцов форум.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини